ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Bayırbağ Ortaokulu

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri ve ÇEDES projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Bayırbağ Köyü mesire alanına giderek ağaçlara kuş  yemlikleri asıp, kedi ve köpek dostlarımıza mamalar bıraktılar.Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen okulumuz ÇEDES proje koordinatörleri değerli öğretmenlerimiz Tuğçe ÇAKIR  ve  Ayşenur ÇOLAK’ a  ortaokul ve ilkokul öğrencilerimize, bu gezimizde ki desteklerinden dolayı da Üzümlü Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri Programına yapmış olduğumuz başvurumuzun ardından "Matematiğin Tarihi Serüveni "konulu söyleşi etkinliğimiz onaylandı.

Ekm

8.sinif öğrencilerimizle liseleri tanımaları ve tercihlerinde kolaylık sağlamaları için Erzincan Spor Lisesi,Erzincan Lisesi ,Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi,Sosyal Bilimler Lisesi ve Fen Lisesine gezi düzenledik.Bizlere ayırdıkları zaman ve misafirperverlikleri için okul yöneticilerimize ve   tanıtım sunumları için rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Bu gezilerin  öğrencilerimizin motivasyonlarını arttirarak süreci daha iyi yönetebilmelerine olumlu katkı saglamasi dileğimizle...

May

Okul Aile Birliği yönetiminde düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlıgı'nin Çedes projesi kapsamında Kahramanmaraş Pazarcik'taki cocuklarımız için 17.05.2023 çarşamba günü  okulumuzda yapılacak olan kermesimize bekliyoruz.

May

15 ilden 235 sporcunun katılım sağladığı, Kars'ta düzenlenen ve 3 gün süren güreş müsabakalarında Okul Sporları Yildizlar  kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Ali MUSTAFA 44 kiloda bölge 1.si olmuştur.Ögrencimiz 12 Haziran 2023 tarihinde Sivas 'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında bölgemizi temsil edecektir. Finalde de başarısının devamı dileğimizle öğrencimiz Ali MUSTAFA 'yı gönülden tebrik eder,emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103.yilinda ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nı okulumuzda öğrencilerimizle birlikte gururla kutladık.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.23 Nisan ülkemizde her çocuğun üzerine doğar doğmaz iliştirilmiş bir bağımsızlık hediyesi ve çocuklarımızın en güzel,en büyük bayramı.Tüm çocuklarımızın bayramlarını her daim gururla ve coşkuyla kutlamalarını dilerken,Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi de saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Üzümlü gençlik merkezi tarafından , okulumuzda öğrencilerimizle beraber fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KUTLANDI